Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ 73-38 / Ari8moi Olympiakos Pana8hnaikos Superfoods E S A K E - Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) .

Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση .

Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. San Shmera Proskynhsan Oi Prasinoi Sto Sef Olympiakos Pana8hnaikos 73 38 Binteo Newsnowgr Com
San Shmera Proskynhsan Oi Prasinoi Sto Sef Olympiakos Pana8hnaikos 73 38 Binteo Newsnowgr Com from images.newsnowgr.com
Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο.

Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον .

Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον .

Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον .

Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . 73 38 Den 3exnw Video San Shmera Gavros Gr
73 38 Den 3exnw Video San Shmera Gavros Gr from www.gavros.gr
Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε .

Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε .

Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league.

Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league.

Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Olympiakos Pao 73 38 Den 3exn Dream Team Teams Red
Olympiakos Pao 73 38 Den 3exn Dream Team Teams Red from i.pinimg.com
Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον . Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση .

Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league.

Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση . Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Ανώτερος ο ολυμπιακός του παναθηναϊκού στην επανάληψη του 1ου τελικού της α1 γυναικών, προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους διαφορά και πήρε . Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) .

Ολυμπιακοσ Παναθηναικοσ 73-38 / Ari8moi Olympiakos Pana8hnaikos Superfoods E S A K E - Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) .. Ο ολυμπιακός, σαν σήμερα το 1996, πέτυχε μία από τις πιο ευρείες νίκες στην ιστορία του κόντρα στον παο. Η περίφημη καρδιά του πρωταθλητή, την οποία ο γιάννης ιωαννίδης επικαλούνταν συχνά εκείνη την εποχή, «μίλησε» πριν από 22 χρόνια (19/5/1996) . Έρχεται το κλασσικότερο ντέρμπι της stoiximan basket league. Παναθηναϊκός οπαπ και ολυμπιακός θα αναμετρηθούν την επόμενη δευτέρα (22/11, 19:30) . Το ραντεβού των αιωνίων ανανεώθηκε την επόμενη χρονιά με την κατάληξη να είναι ίδια.

Ο παναθηναϊκός του οντεντ κάτας ήταν καταπληκτικός στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και παρά την απουσία του νέντοβιτς κυριάρχησε στο σεφ με πρωταγωνιστή τον  ολυμπιακοσ παναθηναικοσ. Ο ολυμπιακός πήρε ξανά τον τίτλο μόνο που η επικράτηση .

Post a Comment

0 Comments

close